Samantha woont samen met haar man Andreas en hun twee zoontjes Noël en Sion in Rotterdam. Samen zijn ze eigenaar van Manowoods, waar ze zelf houten kindermeubelen en speelgoed maken. Onlangs zijn ze verhuisd en omdat Andreas heel handig is, hebben ze hebben in hun nieuwe huis bijna alles zelf gedaan. Vandaag geeft Samantha ons een kijkje in haar slaapkamer.

 

 

“Als je denkt aan “the master bedroom” dan denk je misschien aan een hele grote slaapkamer, maar dat is bij ons niet het geval. Toen wij in ons nieuwe huis zijn gaan wonen hebben wij gekozen om zelf de kleinste kamer te nemen.
Hoe vaak zijn wij nu op onze kamer? Enkel als we gaan slapen. Dan hebben we niet veel meer ruimte nodig dan ons 180×200 bed hoor. De jongens hebben beiden nu een leuk kamertje waar ook in gespeeld kan worden.

In het kleinste kamertje moet je zuinig omgaan met de ruimte die je hebt. Hierdoor hebben wij bedacht om onze kledingkast in te bouwen in de muur. Dus daar gingen we hoor: hup, de muur er uit en de kast er in. De overloop is hierdoor wel iets kleiner geworden. Maar het resultaat is mooi en praktisch.

 

 

Als deze kast niet was ingebouwd dan zou ik mijn kont niet meer kunnen keren in onze kamer haha. Nu twijfelen we alleen nog of we een kastdeur zullen maken of niet. De open kast (zolang alle kleren netjes opgevouwen liggen) heeft ook wel wat, vind je niet?
Een kledingkast en bed. That’s all I need.Ons bed hebben wij meegenomen uit ons oude huis en hij past hier perfect. Alleen het matras is altijd een ‘dingetje’ geweest. Wat hebben wij ons geërgerd aan de twee losse matrassen. De matrassen bleven maar uit elkaar schuiven. We hadden constant het gevoel dat we apart sliepen, haha. Tijdens onze zoektocht naar een oplossing, en het proberen van een topper (wat overigens geen succes was) zijn we op zoek gegaan naar het beste matras.

 

 

Een goede nachtrust met 2 kleine kindjes is toch heel erg kostbaar. En daar was Emma. Het Emma matras kwam als eerste naar boven en is ook als beste uit de test gekomen. Naast het feit dat er heel veel aandacht is besteed aan de opbouw van het matras is het matras zelf ook nog eens een plaatje. Wist je dat je zelfs zonder hoeslaken op dit matras kunt slapen? De matrashoes kan gewoon in de wasmachine. Ideaal.

Binnen een paar dagen was Emma al in huis. All the way from Germany. In mijn hoofd zou ik een méga pakket ontvangen. Maar Emma was lekker compact ingepakt. Manlief was niet thuis, dus heb ik hem zelf naar boven gesleept en direct uitgepakt. En wauw, het Emma matras is boven verwachting mooi. Zodra je gaat liggen voel je dat het matras zich naar jouw lichaam vormt. Waar het oude matras stevig maar veel te hard was is het Emma matras stevig en net zo zacht als dat we nodig hebben.

 

 

Ook de service van Emma matras is top. Je kunt zelfs 100 nachten proefslapen op jouw matras. Maar wij waren er al snel over uit; dit matras ligt heerlijk en we slapen niet langer apart. Ik word uitgerust wakker en onze slaapkamer is met dit matras precies zoals we het bedoeld hadden: praktisch en functioneel.
Onze Emma gaat niet meer weg.
Hebben jullie kinderen ook de grootste kamer?

 

 

Liefs,
Samantha”

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.