Soms is het wel eens leuk, om geheel objectief en #nonspon, een tip te delen. Een tijdje geleden was ik op zoek naar nieuwe make up kwasten. Omdat het ’s ochtends nogal spitsuur is en ik totaal geen ochtendmens ben met het naar school brengen van Roan (en Caelan niet onbeheerd kan ontbijten) wilde ik ook een aantal kwasten en make up spullen beneden hebben liggen.
Een fijne spiegel vond ik bij Hema. Ingeklapt maar een paar mm dik en uitgeklapt een fijne grote spiegel die zelf kan blijven staan.

 

 

 

Ik bestel vaak onze boodschappen online bij AH en daar verkopen ze onder andere ook het assortiment van Etos. Ik had nog geen ervaring met de Etos kwasten meer ik besloot de gok te wagen en bestelde een paar kwasten mee met de boodschappen.
In de eerste instantie koos ik voor een blush kwast, zo’n roze foundation ei en een buffer brush. Van die laatste had ik nog nooit van gehoord maar het werkt echt goed om snel foundation op te brengen. Eigenlijk is deze kwast fijner dan een platte foundation kwast.

 

 

Ik heb deze kwasten in gebruik genomen en later meer kwasten besteld. De haartjes zijn heel zacht en de make up blend goed. Ik heb nu ook bijna de hele serie voor oog make up, een kabuki brush (voor poeder), highlight bush.
Een paar weken later heb ik, na de positieve ervaringen met de kwasten, in de aanbieding ook nog wat make up gekocht. Ik vind de zwarte waterproof mascara erg fijn en contour- en highlight poeder is erg mooi/pigmentrijk.

 

 

Ik ben geen expert op make up gebied maar ik vind de meeste Etos kwasten niet onder doen voor de kwasten van MAC. Bovendien zijn deze een stuk aantrekkelijker geprijsd.
Ook de cleaner voor kwasten is een aanrader, het is niet duur en werkt goed.
De kwasten vind je bij Etos en AH online, prijzen variëren van €3,99 to €6,99.

Welke make up kwasten zijn jullie favoriet?

Liefs,
Chantal

p.s. op de website van Etos vind je een make up kwasten guide. Ik heb daar zelf veel aan gehad in mijn keuze voor kwasten. Ze zeggen precies welke kwast waar geschikt voor is en hoe je hem gebruikt.

 

 

 

 

Chantal

Chantal, thirty-something, moeder van twee jongens: Roan en Caelan.
Naast fulltime moederen vul ik mijn dagen met fotograferen, planten verzorgen, DIY projecten en op goede dagen gezond eten en sporten ;-)

54 thoughts on “Budget tip: Etos make up kwasten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.