Annouska is de trotse mama van Foss, die onlangs zijn eerste verjaardag vierde.

“Foss is a WILD ONE!

Het ene moment wordt je babytje geboren en binnen no time wordt de kleine man ineens 1 jaar. Hoe dan?! Het is een cliché, maar echt waar: de tijd gaat zo ontzettend snel! En deze mijlpaal wil je natuurlijk goed vieren met al je familie en vrienden. Maar hoe pak je zoiets aan?

Ik ben Annouska en mama van zoontje Foss. Hij is dinsdag 30 januari één jaar geworden en wij hebben dit groots gevierd! Als eerste ben ik begonnen met het bedenken van een thema. Op Pinterest kun je super veel toffe ideeën vinden voor een verjaardagsfeestje. Met een naam als Foss is een feestje in een vossenthema natuurlijk erg voor de hand liggend, dus ik wilde graag wat anders. Uiteindelijk kwam ik met “Foss is a WILD ONE!” Kon ik toch een beetje het vosje terug laten komen!

 

 

Na de keuze van het thema heb ik de uitnodigingen gemaakt. Ik heb dit zelf gedaan, maar je kan dit natuurlijk ook uitbesteden. Met de uitnodigingen heb je ook meteen de ‘stijl’ van het verjaardagsfeestje te pakken. Zoals je in mijn foto’s kan zien, is alles in die zelfde stijl.
Dan is het tijd voor de versiering! Je kunt echt zoveel toffe decoratie vinden op internet. Veel webshops hebben alles gesorteerd op kleur of thema, zo kun je snel vinden wat je zoekt: ideaal!

Wij zijn zelf geen taart liefhebbers, vandaar dat we een klein taartje hadden speciaal voor Foss. Een week voor zijn verjaardagsfeestje hebben we foto’s gemaakt van de cakesmash. Helaas had Foss ook geen zin in taart…van wie zal hij dat hebben? 😉

 

 

Op zijn feestje toch maar weer een taart gekocht om natuurlijk een kaarsje uit te blazen en te kijken of Foss er nu wel zin in had.. maar nee hoor! Voor het feestje heb ik allemaal lekkere hapjes gemaakt, als vervanging voor de taart. Aangezien er bij ons behoorlijk veel familie en vrienden zouden komen, vond ik dit ook handiger dan iedereen heel de middag van taart te voorzien. Nu kon de visite gewoon zelf wat lekkers pakken. Wel zo handig!
De hapjes waren natuurlijk allemaal in de WILD ONE stijl; eikeltjes van stroopwafels en zoentjes, soesjestaart, cakejes met toffe toppers en ga zo maar door. Voor alle kindjes had ik ook een traktatie gemaakt om mee naar huis te nemen; een diertje met daarop een doosje krentjes.

Pinterest is echt mijn best friend geweest om alles uit te zoeken, want je kan daar zoveel leuke ideeën vinden die je kan gebruiken voor je verjaardagsfeestje. Het was een super geslaagde dag en Foss vond de aandacht en cadeautjes geweldig! Op naar het tweede verjaardagsfeestje van Foss!

Liefs,
Annouska”

Chantal

Chantal, thirty-something, moeder van twee jongens: Roan en Caelan.
Naast fulltime moederen vul ik mijn dagen met fotograferen, planten verzorgen, DIY projecten en op goede dagen gezond eten en sporten ;-)

32 thoughts on “Mommy diaries: Annouska”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.