Nog twee weken en Caelan wordt alweer één. Ik ben al een tijdje aan het oriënteren op cadeautjes want grote broer Roan heeft al ontzettend veel speelgoed.
Beter verwend dan verwaarloosd hebben we hier misschien iets te letterlijk genomen. En ik vind het zonde om geld uit te geven aan speelgoed dat we al hebben, maar we kunnen het ook niet maken om niets te geven.

Op Instagram heb ik om tips gevraagd en daar kwamen een aantal leuke ideetjes uit die ik jullie niet wil onthouden!

 

Met stip op Nummer 1:

 

De houten glijbaan van Manowoods: € 224,95

Hoe tof, jouw eigen houten glijbaan? En hij is heel goed te combineren met de ballenbak die hij voor zijn halve verjaardag gekregen heeft (zei iemand verwend?), ook een superleuke cadeautip trouwens.
Caelan is een heel ondernemend mannetje en ik denk dat hij deze glijbaan echt helemaal fantastisch gaat vinden.
Deze krijgt hij dus van ons!
En in de toekomst willen we misschien ook nog wel de Manowoods hoogslaper met glijbaan.

 

Nummer 2: 

Nijntje nachtlamp: €75

Naast ondernemend is Caelan een groot Nijntje fan. Bij de begintune begint hij al enthousiast te dansen (lees: bouncen) dus alles met Nijntje vindt gretig aftrek. En omdat Roan niet zo’n Nijntje fan was hebben we nog niet zoveel van dit schattige konijn in huis.
Dit oplaadbare nachtlampje staat ook nog eens heel leuk in een monochrome interieur, win win dus 😉 Deze krijgt hij van Opa en Oma.

 

Nummer 3:

 

Wishbone bike, 3-1 loopfiets: €159 – €212

Dit was het cadeau voor Roan zijn eerste verjaardag. En nu, bijna 3,5 jaar later, wordt er nog steeds veel mee gespeeld. We kopen hem niet nog een keer maar ik vind hem leuk genoeg om hem met jullie te delen. Het is geen goedkoop cadeau maar gegarandeerd jarenlang plezier!

 

Nummer 4:


Grimms monochrome regenboog: €64,95

Wij hebben de gekleurde variant van deze toffe regenboog what was I thinking 😉
Als ik opnieuw zou mogen kiezen dan zou ik toch voor de zwart witte variant gaan. De mogelijkheden met deze regenboog zijn eindeloos en het prikkelt de fantasie van kinderen.

 

Nummer 5:


Wobbel 360: €125- €150

Wij hebben de originele Wobbel al een tijdje. Voor Caelan heb ik deze nieuwe Wobbel overwogen maar het is uiteindelijk toch de glijbaan geworden. Ik denk dat hij daar meer plezier van zal hebben in combinatie met de ballenbak. Misschien dat hij er in de toekomst nog komt.

 

Hebben jullie nog leuke cadeautips voor een eerste verjaardag?

Liefs,
Chantal

Chantal

Chantal, thirty-something, moeder van twee jongens: Roan en Caelan.
Naast fulltime moederen vul ik mijn dagen met fotograferen, planten verzorgen, DIY projecten en op goede dagen gezond eten en sporten ;-)

35 thoughts on “Cadeau ideeën voor een eerste verjaardag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.