In samenwerking met Herobility mag ik een product naar keuze weggeven.
Herobility is het kleine Zweedse zusje van SmartShake, dat sinds 2009 in meer dan 90 landen de fitness markt heeft veroverd met hun shake bekers en waterflessen. Herobility ontwikkelt hoogwaardige babyproducten zoals drinkflessen en tuitbekers maar ook speentjes, bewaarbakjes voor eten en thermosflessen. De producten zijn handig in gebruik en van goede kwaliteit.
Voor Caelan gebruik ik al een tijdje verschillende Herobility producten, en naast het feit dat ze fijn zijn in gebruik, zien ze er ook nog eens prachtig uit.

 

 

Wil jij ook zo’n fijn Herobility product winnen? Dat kan! Je hebt keuze uit alle producten van Herobility met uitzondering van het starterspack.
Wat moet je doen?

* Volg @chariko en @herobility op Instagram
* Tag onder de post op Instagram twee vrienden die misschien ook wel zo’n tof Herobility product willen winnen
* Welke nieuwe kleur zou jij graag willen zien?

Dat is alles! De giveaway loopt tot en met maandag 27 november 2017. Dinsdag 28 november 2017 maak ik de winnaar bekend. Veel succes!

 

 

Liefs,
Chantal

Wil je niet wachten tot 28 november dan kun je deze link gebruiken om direct korting te krijgen op de producten van Herobility of gebruik de code: CHARIKO20 voor 20% korting op een starterspakket

Chantal

Chantal, thirty-something, moeder van twee jongens: Roan en Caelan.
Naast fulltime moederen vul ik mijn dagen met fotograferen, planten verzorgen, DIY projecten en op goede dagen gezond eten en sporten ;-)

16 thoughts on “Win: een Herobility product naar keuze”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.