Het interieur hoofdstuk is nog een beetje het ondergeschoven kindje op mijn blog. En dat terwijl mijn liefde voor mooie interieurs (en in het bijzonder baby- en kinderkamers) de laatste jaren gegroeid is. Voor mijn eigen huis hou ik van clean en rustig, eyecatchers gecombineerd met “koopjes” van bijvoorbeeld Leenbakker, Ikea of Kwantum. Zwart en wit gecombineerd met hout en een vleugje urban jungle.
Ik kan echt genieten als ik voor niet al te veel geld iets tofs voor ons huis op de kop kan tikken; een letterbord, lightbox of mooie poster. Echt dure designspullen hebben we niet maar vind ik ook niet praktisch met afwisselend twee/vier jonge kinderen in huis.
En als ik het zat ben kan ik het makkelijk weer vervangen voor iets anders.

Mijn smaak is eigenlijk de afgelopen tien jaar nagenoeg onveranderd gebleven. Mijn allereerste eigen huisje was een combinatie van wit met donkergrijs. Dat grijs is nu vervangen door zwart en ik heb afstand gedaan van mijn boeddha liefde. Inspiratie haal ik vooral van Pinterest en Instagram.
Ik denk dat de basis van mijn interieur nog jaren zo zal blijven omdat ik dit gewoon het mooiste vind. Wel vind ik het leuk om dit te combineren met de huidige trends.
Graag geef ik jullie een kijkje in mijn huis.

 

Benedenverdieping:

 

  

 

   

   

   

   

 

Bovenverdieping:

 

   

    

  

 

  

 

Heb je zelf een tof interieur of een gave kinderkamer (en dat mag ook een totaal andere stijl zijn) stuur mij dan even een berichtje zodat we binnenkort misschien wel bij jullie binnen kunnen kijken…

Liefs,
Chantal

Chantal

Chantal, thirty-something, moeder van twee jongens: Roan en Caelan.
Naast fulltime moederen vul ik mijn dagen met fotograferen, planten verzorgen, DIY projecten en op goede dagen gezond eten en sporten ;-)

10.001 thoughts on “Binnenkijken bij: Chariko”