De mensen die mij op Instagram volgen weten dat één van mijn hobby’s handwerken is. Speciaal voor de lezers van mijn blog haakte ik een multifunctionele grijze omslagdoek/sjaal.
Ideaal voor de herfstdagen of in de winter over een leren jasje.

 

 

Wat moet je doen om kans te maken op deze handgemaakte omslagdoek?

  • Volg @chariko op Instagram
  • Laat een berichtje achter op mijn blog
  • Vertel mij waarom jij deze omslagdoek graag wil winnen

 

De winactie loopt tot vrijdag 13 oktober. De winnaar zal eerlijk worden geloot en krijgt uiterlijk vrijdagavond 13 oktober persoonlijk bericht.

Veel succes!
Liefs,
Chantal

 

Chantal

Chantal, thirty-something, moeder van twee jongens: Roan en Caelan.
Naast fulltime moederen vul ik mijn dagen met fotograferen, planten verzorgen, DIY projecten en op goede dagen gezond eten en sporten ;-)

27 thoughts on “Win: een gehaakte omslagdoek”

  1. Ik zou hem heel graag winnen voor mezelf, gewoon omdat ik hem prachtig vind en ook nog eens zou gebruiken als extra dekentje in het wiegje van ons zoontje (verwacht in maart 2018).
    Dubbele win, niet? 😉

  2. Op de valreep doe ik ook nog mee(iets met van alles vergeten ??)! Ik doe mee voor mijn lieve schoonzusje die het altijd koud heeft en zwart/grijs haar kast domineert ? Of misschien hou ik de sjaal toch zelf als een echte Chantal “Chariko” musthave??

  3. Super leuk Chantal!! Ik heb eigenlijk geen reden maar ooo wat lijkt mij deze lekker comfortabel en makkelijk om even over je vest aan te schieten ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.